Oplev Storebæltsbroens Eventyr til Særpris

Storebæltsbroen tilbyder en unik mulighed for at opleve den storslåede natur og det imponerende ingeniørarbejde, som har skabt denne ikoniske konstruktion. Tag en gåtur hen over broen og nyd den fantastiske udsigt over Storebælt. Mærk vinden i håret og lad dig fascinere af de skiftende vejrforhold, som kan ændre broens udtryk fra time til time. Langs broens gangsti finder du informationstavler, der fortæller om broens historie og konstruktion, så du kan dykke ned i detaljerne om dette teknologiske mesterværk.

Cykeltur med Udsigt over Landskabet

En fantastisk måde at opleve Storebæltsbroens majestætiske konstruktion og det omgivende landskab er ved at tage en cykeltur over broen. Nyd den friske havluft og de betagende udsigter over Storebælt, mens du cykler henover broens 18 kilometer lange strækning. Turen byder på en unik mulighed for at komme tæt på broens arkitektoniske detaljer og få et nærværende indtryk af dens imponerende størrelse. Afslut din oplevelse med et besøg på Tilbud på aktiviteter på Storebæltsbroen, hvor du kan udforske yderligere muligheder for at opleve dette ikoniske vartegn.

Sæt Tempoet op med en Løbetur

En løbetur over Storebæltsbroen er en fantastisk måde at opleve broens storslåede arkitektur på nært hold. Nyd den friske luft og den smukke udsigt over Storebælt, mens du sætter tempoet op og får pulsen op. Løberuten over broen byder på en unik udfordring, hvor du kan nyde den friske havbrise og den imponerende konstruktion omkring dig. Uanset om du er en rutineret løber eller nybegynder, vil en løbetur over Storebæltsbroen give dig en uforglemmelig oplevelse.

Nyd Solnedgangen fra Broens Top

Oplev den utrolige udsigt fra toppen af Storebæltsbroen, mens solen langsomt sænker sig over det smukke landskab. Nyd den rolige stemning og den smukke farvepalette, som solnedgangen maler på himlen. Lad dig henføre af den fredelige stemning, mens du tager et kig ud over det blå vand, der skiller de to danske landsdele. En tur op på broens top er en oplevelse, du sent vil glemme.

Prøv Kræfter med Bungyjump fra Tårnet

Oplev den ultimative adrenalinkick ved at prøve et bungyjump fra toppen af Storebæltsbroens tårn. Få en helt unik udsigt over Storebælt, mens du svæver frit i luften. Springet varer blot et par sekunder, men giver dig et adrenalinfyldt minde for livet. Tilmeld dig i god tid, da pladser er begrænsede. Prisen for dette eventyr er særlig favorabel, så grib chancen og book din plads i dag.

Lær om Broens Spændende Historie

Storebæltsbroen har en lang og fascinerende historie. Byggeriet begyndte i 1988 og blev færdiggjort i 1998 efter 10 års intensivt arbejde. Broen er 18 kilometer lang og er et imponerende stykke ingeniørkunst. Den har spillet en central rolle i udviklingen af infrastrukturen i Danmark og har gjort det betydeligt nemmere at rejse mellem Sjælland og Fyn. Broens design er inspireret af middelalderlige borge og slotte, hvilket giver den et unikt og ikonisk udtryk. Uanset om du er interesseret i teknik, historie eller blot ønsker at opleve et af Danmarks mest markante vartegn, så er en tur over Storebæltsbroen et must.

Få Familien med på Eventyr

Oplev Storebæltsbroens imponerende arkitektur og fantastiske udsigt sammen med hele familien. Tag børnene med på en uforglemmelig tur over broen, hvor de kan udforske de mange facetter af dette ingeniørkunstværk. Opdag de spændende historier og interessante facts, som guiden deler undervejs. Lad jer begejstre af broens enorme dimensioner og mærk adrenalinen stige, når I krydser den mægtige bro. Denne særpris giver jer mulighed for at skabe uvurderlige minder sammen med dem, I holder allermest af.

Tilbud på Gruppeaktiviteter

Oplev Storebæltsbroens fantastiske udsigt sammen med dine venner eller kolleger. Vi tilbyder en række spændende gruppeaktiviteter, som giver jer mulighed for at opleve broens imponerende arkitektur og nyde den smukke natur. Vælg mellem en guidet tur over broen, en sejltur rundt om broen eller en kombination af begge. Alle aktiviteter kan tilpasses jeres ønsker og behov. Kontakt os i dag for at høre mere om vores attraktive gruppetilbud.

Kombiner Oplevelser for Ekstra Rabat

Kombinér din tur over Storebæltsbroen med andre oplevelser i området og få ekstra rabat. Besøg de historiske slotte og museer i Korsør og Nyborg, eller tag på en smagfuld tur i de lokale vinmarker. Uanset hvad du vælger, vil du få en endnu mere uforglemmelig oplevelse til en særlig pris.

Book din Aktivitet på Storebæltsbroen i Dag

Oplev den imponerende Storebæltsbro på en helt særlig måde. Book din aktivitet i dag og få adgang til unikke oplevelser, der giver dig et nyt perspektiv på dette arkitektoniske mesterværk. Vælg mellem en guidet tur på broen, en spændende cykeltur eller en sanselig gåtur, hvor du kan nyde panoramaudsigten i dit eget tempo. Uanset hvilket tilbud du vælger, vil du komme tættere på broens historie og konstruktion. Bestil din aktivitet allerede i dag og få en oplevelse, du sent vil glemme.